Friday, January 30, 2009

Till er!

Vi på Stålverk 80 älskar verkligen er alla som kom till Fiskekyrkan igår! Det blev grymmare än vi någonsin hade kunnat hoppas på tack vare er!
Ni, vår fina publik är det bäst som finns. Nästa Stålverk 80 kommer vara fetare, bättre och roligare än igår. Ni kommer bli förvånade hur bra en klubb kan vara.

Vi ses nästa gång. Ikväll var ni bäst.
(vimmel kommer närmsta dagarna)
-Jag heter inte Peter

7 comments:

Nonac said...

Jag är glad att ja inte bor i luleå, för om de är så här klubbarna är i denna stad så tycker ja synd om er som bor där! Eran "klubb" kändes som den mest oseriösa klubb ja någonsin vart på, det låg chokladpengar på borden, uppblåsbara djur hängde i taket?! ja menar vafan gör klubben mer clean, känns som ja varit på nått mellanstadie disco! Snälla snälla snälla, ha EN dj! inte 20st tonårspojkar som tycker de är svin coolt att stå uppe i dj-båset. Musik var helt värdelös, men de har ni nog fattat själv vid det här laget! Till sist, va var de för sjuk satans ide att ha en projektor som visade World Trade Center när tornen rasade?! de var faktiskt en av dom störta tragedin många människor har upplevt, inget man visar på ett ställe där man ska dansa och ha kul! men tack för att jag fick lära mig uppskatta min egen hemstad lite mer! /// Besviken.

Skedlund said...

Nonac-killen-dära. Vem du än är, så tycker jag att du inte borde ta allting så seriöst. Åsikter delas, visserligen. Men humoristiska inslag är väl något de flesta klubbar saknar. Bara för att det är en nattklubb, måste det vara enkla färger och samma jävla musik som på Rix FM?
Jag tycker att Stålverk 80 ska ha en eloge med tanke på deras relativt nyskapande idé här uppe i kyliga norr. /// Nöjd besökare.

Nonac said...

Skedlund-killen-dära. Humoristiskt inslag? var ser du humorn i att visa en film där tusentals mäniskor dör? visst de var jätte "kul" med badleksakerna som hängde i taket och godiset som låg lite överall. Bra att du gillade stället, smaken är ju som baken. Förvånar mig inte om du var en av dem 20 killarna killarna som stod i dj-båset. Om jag har rätt så kommer de inte bli specielt mycket besökare efter tag på Stålverk 80. Men tiden får avgöra om jag har rätt eller inte. Har sett många ställen som startas och sen faller som stenar, dom känns igen. Men som sagt, tiden får avgöra.

Skjuta Vargar said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

... när kommer vimmelbilderna? :-)

Jag heter inte peter said...

Jo nog kan man vara ledsen över det mesta. Känns som att det är en Bodensare som vi tackade nej till som DJ som spökar igen.. Men jag vet inte vem det stör om det är 20 pojkar som DJar eller om det bara är EN. World trade center ser vi som en av anledningarna till krisen så där har du svaret på det. Sen kan man ju välja om man vill tjura över att det är godis på borden eller om man vill äta det.

Jag tror du har fel. Ska dock säga att vi hade problem med våran DJ-utrustning så det blev inte lika varierat som vi ville.

Skönt att du lyckades hitta alla våra fel. Vet dock att det vi gjorde uppskattades av många. Vi tvingar dig absolut inte till att komma igen!

Peace
Jag heter inte Peter

Brorsan said...

Vi är en klubb som kör hårt på teman och vill att det ska bli en speciell klubb med bra variation, något som vi tycker kanske saknas i Luleås klubbliv. WTC och att USA krigat bort 6,6 biljarder på krig mot terrorismen, pengar som annars hade kunnat bota världssvälten hör ju ihop med finanskrisen. Likaså guldpengar.

Tyvärr hände ett elfel (en överspänning i Fiskekyrkans elsystem) som gjorde att vår dator med ljudkort kraschade vid 12-tiden och WLDT fick DJa längre än vad som var tänkt innan vi ordnat det.