Thursday, January 22, 2009

Finanskris på vårt sätt!

Stålverk 80s första idé under temat Finanskrisen var att bygga ett hus av pengar och köra klubb där. Fast vi kom på oss själva att det skulle bli för kallt nu på vintern.


Vi hade också en jävligt grym ide att köra världens fest i huvudet på firhetsgudinnan istället. Vi hade till och med fixat huvudet och allt, men det föll på att vi inte hade någonstans att ha garderoben. Trist som fan, men på Fiskekyrkan finns det fungerande garderob. Förresten, nån som ska till USA snart och kan ta med lite extra handbagage?

En annan tanke var att lura Bill Gates att skriva på ett kontrakt där alla hans pengar och sånt kan vinnas om man vinner ett parti monopol över honom. Vi var nära att lyckas, han skulle just skriva på men så kom det nån smart sekreterare och lusläste kontraktet. Tji fick vi och trodde han skulle gå bananas på oss. Men istället började han skratta, öste lite pengar och sa:
"Ordna världens fest och jag sponsrar! Festa som om det inte finns någon morgondag, jag vill att ni ska köpa cp-roliga grejer för alla pengar!" - Bill Gates
Tyvärr skulle Bill på nått möte den 30de och kunde inte själv komma. Han kommer dock att finnas med på videolänk.

Finansminister Anders Borg gillar en klubb som gynnar Sverige.
Han gav oss en fin present i veckan för att visa hans uppskattning. Han har även sponsrat oss till en superdeal: Alla som heter Anders eller Borg får 40 kr i entré!!



Även Farbror Joakim gillar vårt intiativ att anordna en jävla fest mitt i finanskrisen. Han har donerat en drös med GULDPENGAR som vi kommer att skänka till alla besökare den 30de!

Vi har läst på om Wallstreet och det verkar som om det var en jävla folkfest, världens folk gick samman och störtade ekonmin för att ha en anledning att dricka lite drinkar, ha lite kul och slippa tänka på tråkig ekonomi. Grym idé. Vi tar efter.

Avslutningsvis: Musiken på Stålverk 80 kommer att vara så jävla dansglad och rolig. Allt för att det ska bli världens fest!

No comments: