Wednesday, October 29, 2008

Stålverk 80s superpremiär på Lillan

Mina damer och herrar, gudar och hjältar Luleås nya klubbhopp närmar sig med stormsteg och kommer att bli den kanske bästa Halloweenfesten någonsin!

Halloween är skapat för att man ska ha kul och Stålverk 80 likaså! Vi kan redan nu lova:
  • Stort och coolt dansgolv med Fett ljud och överdrivet epilepsiljus!
  • Mysigt loungeplace-to-be-if-you-wanna-get-twosome!
  • Vi kommer att sponsra er helkväll och har köpt in 600 kondomer som ska skänkas till våra gäster för största möjliga välbehag!
  • Magnus Betnér kommer att komma i dubbeluppsättning, dels i verkligheten (han heter ju Magnus och får komma in för en tjuga) och som staty fylld med lycka och sötma (Godis)!
  • Musik kommer i ena stunden att vara senaste I kissed a girl-hitten och andra 90-talets godbit med Prodidgys Smack my Bitch up och i tredje vara Young Jeezys galna värld och i fjärde drar vi på Michael Jacksons mest skrämmande låt so far!

Ett tips till er med ambitioner för en helkväll - ta med ert lasersvärd eller er mäktiga pistol med ljud och ljuseffekter! Det kommer att gå så jävla hem! Helt rätt denna kväll.

Det gäller att komma i tid, festen startar tidigt och vi öppnar dörrarna redan 21! Fram till 23 kommer det att vara skamligt låga 30 pikadoller i entré och 50 därefter. Vi räknar med att gå minus men vafan gör det? Åt helvete med ekonomi och tummen upp för en megakul klubb!

No comments: